maanantai 7. tammikuuta 2013

Henkireiän palautus

Poistin blogin joksikin aikaa ajatusten keräämiseksi (itsesäälistä).

Ajatukset ovat kyllä menneet taas kasaan sen sanan negatiivisessa varjossa, en ole ottanut kuvia itsestäni ja itsetuntoni on pirstaloitunut täysin. Mutta otin yhden, koska olen sentään saanut yhden surkean saavutuksen:


Olen keltavöinen pulskea karateka.
Ja otin kännykkäkameralla, koska varsinaisesta kamerasta on järjestelmä hieman jäässä. Kissat ovat nakelleet sitä muoviperkelettä pitkin lattiaa ja pitäneet sitä hyvänäkin vitsinä, puhumattakaan siitä, etten pysty ostamaan paristoja.

Muuten aika on kulunut oikeastaan pelatessa ja Naurunappulaa selatessa. Olen pelannut Final Fantasy VII:tä ilman muistikorttia, ja jaksoin pitää pleikkarin 30 tuntia putkeen auki, kunnes en saanut unta hurinalta ja jätin pelin kesken.
Dragon Questin nykyiseen tallennukseen olen kuluttanut 100 tuntia.
Dragon Ageen, Skyrimiin, Killing Flooriin ja Maplestoryyn arviolta kolme pyöreää päivää.

Television katsomisesta puhumattakaan.

Tyhjä olo ei silti katoa mihinkään, viiltely on epävakaa kiusaus ja kaverit kaikkoavat yksi toisensa jälkeen. Kaiken lisäksi en tiedä jaksanko välittää siitä niin paljon. Uuden vuoden biletykseni vietin kuumeessa oksentamalla yksin, jouluaattopäivä lösötettiin kotona perheen kanssa ja näin vain kerran sisaruksiani lapsineen. Kaipaan kotiin olemaan passiivinen, vaikka parasta passiivisuutta olisi olla olematta.

Olo on surkea.

1 kommentti :